Komt er een Silo seizoen 2 op Apple TV+?

Komt er een Silo seizoen 2 op Apple TV+? Het eerste seizoen van Silo was nog niet eens afgelopen toen Apple de sci-fi-show vernieuwde voor een vervolg. Silo is gebaseerd op een reeks romans van auteur Hugh Howey en de bewerking is gemaakt door Graham Yost (Justified). De dystopische serie vertelt het verhaal van duizenden mensen die in een gigantische silo leven die dienst doet als ondergrondse bunker. Bewoners van de silo mogen de buitenwereld niet verkennen. Rebecca Ferguson schittert in de reeks als een ingenieur genaamd Juliette die begint te onderzoeken wat er gebeurt met mensen die proberen de silo te verlaten en hoe de bewoners worden gecontroleerd.

In een verklaring over de verlenging (via Variety), bevestigde Matt Cherniss, hoofd programmering voor Apple TV+, dat de verlenging van seizoen 2 van Silo gedeeltelijk is omdat de show het nummer één drama op het platform is geworden:

“It has been enormously fulfilling to see the engrossing, atmospheric, and beautifully crafted sci-fi epic Silo quickly become Apple’s number one drama series. As audiences around the world have become gripped by the mysteries and conspiracies buried within this fascinating subterranean world, viewership only continues to climb, and we are so excited for more secrets of the silo to be revealed in season 2.”

Op dit moment is er bij ons nog geen releasedatum voor het tweede seizoen van Silo bekend. Hou de pagina in de gaten voor de laatste updates.

Silo seizoen 2

In een verwoeste en giftige toekomst leven duizenden in een gigantische silo diep onder de grond. Nadat de sheriff een kardinale regel overtreedt en bewoners op mysterieuze wijze sterven, begint ingenieur Juliette schokkende geheimen en de waarheid over de silo te ontdekken.

Silo (voorheen getiteld Wool) is geschreven en gemaakt door Graham Yost (The Americans, Slow Horses), gebaseerd op de gelijknamige post-apocalyptische romanreeks van Hugh Howey. De serie heeft hoofdrollen voor Rebecca Ferguson (Dune), Tim Robbins (The Shawshank Redemption), Rashida Jones (The Office), David Oyelowo (Selma), Common (John Wick: Chapter 2), Harriet Walter (Ted Lasso), Avi Nash (The Walking Dead), Iain Glen (Game of Thrones), Shane McRae (Sneaky Pete) en meer.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Ferguson, Yost, Ben Brafman, Jon Midlane, Fred Golan, Cassie Pappas, Fred Golan, Ingrid Escajeda, Remi Aubuchon, Hugh Howey en Nina Jack. Producenten zijn Aric Avelino, Ben Brafman en Joanna Thapa.

Afbeelding via Apple TV+

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...