Trailer voor film Moving On met Jane Fonda & Lily Tomlin

De film Moving On is het nieuwste project van Oscar-genomineerde Paul Weitz, de schrijver en regisseur van About a Boy uit 2002. De film heeft een sterrencast met onder meer Academy Award-winnaar Jane Fonda, Academy Award-genomineerde Lily Tomlin, Malcolm McDowell en Richard Roundtree.

In de film komen twee vervreemde voormalige vrienden weer bij elkaar op de begrafenis van een andere gemeenschappelijke vriend en besluiten wraak te nemen op de weduwnaar van hun overleden vriend omdat hij hen tientallen jaren geleden onrecht heeft aangedaan. Bekijk de trailer hieronder.

Moving On film trailer 

Jane Fonda en Lily Tomlin spelen vervreemde vrienden die zich herenigen om wraak te nemen op de nukkige weduwnaar (Malcom McDowell) van hun onlangs overleden beste vriend. Onderweg wordt Fonda’s personage herenigd met haar grote liefde (Richard Roundtree) terwijl elke vrouw leert vrede te sluiten met het verleden en met elkaar.

De film is geschreven en geregisseerd door Paul Weitz.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jane Fonda, Lily Tomlin, Malcolm McDowell en Richard Roundtree.

De film ging in première op het Toronto International Film Festival 2022 op 13 september 2022. In december 2022 werd aangekondigd dat Roadside Attractions de Noord-Amerikaanse rechten op de film heeft verworven, die op 17 maart 2023 zal worden uitgebracht. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Afbeelding via Roadside Attractions

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...