Trailer voor Ghostbusters: Frozen Empire

Sony Pictures heeft de eerste trailer uitgebracht voor Ghostbusters: Frozen Empire, de volgende langverwachte film in de iconische serie. Bekijk de trailer hieronder.

Ghostbusters Frozen Empire

Ghostbusters: Frozen Empire trailer

In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York. Daar hebben de oorspronkelijke Ghostbusters een geheim onderzoekslab ingericht om nog beter spoken te kunnen vangen. Als bij de ontdekking van een oud voorwerp een kwaadaardige kracht vrijkomt, moeten de nieuwe en oude Ghostbusters samenwerken om hun stad te beschermen en de wereld te behoeden voor een tweede ijstijd.

Het komende vervolg op Ghostbusters: Afterlife, gemaakt onder de werktitel “Firehouse”, markeert de vijfde bioscoopfilm in de Ghostbusters-franchise, na Ghostbusters uit 1984, Ghostbusters II uit 1989, Ghostbusters uit 2016 (wat een reboot is met een aparte continuïteit) en Ghostbusters: Afterlife uit 2021.

De film wordt geregisseerd door Gil Kenan op basis van een scenario dat hij samen met Jason Reitman schreef. Het volgende hoofdstuk in het familieverhaal van Spengler zal ook de terugkeer van de hoofdcast bevatten, waaronder Carrie Coon, Paul Rudd en Mckenna Grace.

Ghostbusters: Frozen Empire draait vanaf 28 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...