Trailer voor Apple TV+ special Hannah Waddingham: Home For Christmas

De eerste Hannah Waddingham: Home for Christmas trailer is onthuld, met een voorproefje van de Apple TV+-special met mede-Ted Lasso acteurs Juno Temple, Phil Dunster en meer.

Live opgenomen in The Coliseum in Londen, een van de oudste en mooiste theaters van Londen, zal in de één uur durende special Emmy Award-winnares Hannah Waddingham het seizoen inluiden met muzikale uitvoeringen van geliefde kerstklassiekers.

Hannah Waddingham: Home For Christmas

Waddingham zal op het podium aanwezig zijn met onder meer Sam Ryder, Luke Evans, Leslie Odom Jr., Phil Dunster, met extra artiesten waaronder de English National Opera, het London Gay Men’s Chorus, The Fabulous Lounge Swingers en een 18-koppig band. Onderweg deelt Hannah haar persoonlijke reis naar dit magische moment met anekdotes en herinneringen over haar eigen Kerst-ervaringen.

Het evenement zal op 22 november wereldwijd debuteren. Op dezelfde datum zal er ook een begeleidend album verschijnen dat beschikbaar is op alle muziekstreamingplatforms.

Hannah Waddingham: Home for Christmas is uitvoerend geproduceerd door Waddingham, Katy Mullan, Moira Ross, Raj Kapoor en Nick Todisco en geproduceerd door Done + Dusted (Beauty & The Beast: A 30th Celebration, John Legend’s A Legendary Christmas with John and Chrissy, The Little Mermaid Live!, Olympische openings- en sluitingsceremonie in Londen). Ze zijn ook hetzelfde team achter Apple’s hit Mariah Carey’s Magical Christmas Special.

De kerstspecial is geregisseerd door BAFTA Award-winnaar Hamish Hamilton (Oscars, Grammy’s, Super Bowl-rustshow, openings- en sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen).

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...