Trailer voor Gotham Knights seizoen 1

The CW heeft de trailer uitgebracht van Gotham Knights, de langverwachte serie die op dinsdag 14 maart 2023 in première gaat. De video toont het verleden van de Gotham Knights terwijl ze proberen de moord op Bruce Wayne op te lossen. Bekijk hieronder de trailer van Gotham Knights seizoen 1.

Gotham Knights

Gotham Knights zal de nakomelingen van verschillende van Batmans grootste vijanden samenbrengen als een misdaadbestrijdende macht die opereert in een stad zonder zijn grootste beschermer. De serie heeft rollen voor Fallon Smythe als Bluebird, Tyler DiChiara als haar broer Cullen Row, Olivia Rose Keegan als Duela Dent, Navia Robinson als Carrie Kelley, Oscar Morgan als Turner Hayes, Misha Collins als Harvey Dent en Anna Lore als Stephanie Brown.

In de nasleep van de moord op Bruce Wayne gaat zijn opstandige geadopteerde zoon een onwaarschijnlijke alliantie aan met de kinderen van Batmans vijanden wanneer ze allemaal worden beschuldigd van het doden van de Caped Crusader. En als de meest gezochte criminelen van de stad moet deze afvallige bende buitenbeentjes vechten om hun naam te zuiveren. Maar in een Gotham zonder Dark Knight om het te beschermen, daalt de stad af naar de gevaarlijkste die het ooit is geweest. Er komt echter hoop uit de meest onverwachte plaatsen, aangezien dit team van niet bij elkaar passende voortvluchtigen de volgende generatie redders zal worden die bekend staat als de Gotham Knights.

Gebaseerd op de DC Comics-personages gecreëerd door Bob Kane en Bill Finger, is de live-actieserie geschreven en uitvoerend geproduceerd door Batwoman-schrijvers Natalie Abrams (Supergirl, All American) en Chad Fiveash, evenals James Stoteraux (The Vampire Diaries, Gotham).

De serie wordt geproduceerd door Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television. Uitvoerende producenten zijn onder meer Fiveash, Stoteraux, Greg Berlanti, Sarah Schechter en David Madden, met Abrams als co-executive producent.

Afbeelding via The CW

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter