Musical The Bodyguard keert in 2023 terug in Nederland

The Bodyguard musical keert in 2023 terug naar Nederland voor slechts vijf maanden in het Beatrix Theater Utrecht. De musical trok eerder al 850 duizend bezoekers, maar nu krijg je nog één keer de kans om de musical te bewonderen. De musical The Bodyguard is gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner en brengt het romantische verhaal van popster Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer.

The Bodyguard musical in Nederland

The Bodyguard vertelt het verhaal van superster Rachel Marron die bedreigd wordt door een stalker. Frank Farmer, voormalig CIA-agent, wordt ingehuurd om Rachel te beveiligen, maar daar moet zij aanvankelijk weinig van weten. En is niet blij met de continue aanwezigheid van Frank. Ondanks de woede en het liefdesverdriet van de zangeres doet Frank er alles aan haar en haar zoon te beschermen. Wanneer de stalker Rachels zus vermoordt omdat hij hen verwisselt, doet hij nog één laatste poging voor een aanslag op Rachel. Lukt het Frank om het leven van de vrouw van wie hij is gaan houden te redden?

The Bodyguard is de musicalversie van de gelijknamige hitfilm  uit 1992. De musicalversie ging op 5 december 2012 in het Adelphi Theatre op West End in première en bevat zestien hits van Whitney Houston. De Nederlandse versie wordt geproduceerd door Stage Entertainment en ging op 27 september 2015 in première in het Beatrix Theater in Utrecht. Na bijna twee jaar was de laatste show te zien op 16 juli 2017. Vanaf maart 2023 keert een vernieuwde versie van The Bodyguard terug in het Beatrix Theater, eveneens geproduceerd door Stage Entertainment.

Cast The Bodyguard de Musical 2023

De cast van The Bodyguard 2023 bestaat uit namen als Nyassa Alberta en Tarikh Janssen. Nurlaila Karim zal wederom de rol van Nicki Marron gaan spelen. Ook Marlon David Henry, Juneoer Mers, Dieter Spileers, Steven Roox en Noah Blindenburg zullen een rol spelen.

Vanaf maart 2023 zal de musical The Bodyguard te zien zijn in het Beatrix Theater Utrecht. Koop je tickets hier!

Afbeelding via Stage Entertainment

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...