Trailer voor Halo seizoen 2

Paramount+ heeft de eerste trailer uitgebracht voor Halo seizoen 2, de aanstaande terugkeer van de populaire live-action serie adaptatie van de Xbox-videogamefranchise.

De video biedt fans een eerste blik op de actievolle terugkeer van de show, waarin de gevaarlijke reis van Master Chief naar het vinden van het antwoord voor het voortbestaan ​​van de mensheid wordt getoond. Het volgende deel zal naar verwachting op 8 februari 2024 debuteren, met de eerste twee afleveringen.

Halo seizoen 2 trailer

In seizoen 2 leidt Master Chief John-117 zijn team van elite Spartanen tegen de buitenaardse dreiging die bekend staat als het Covenant. In de nasleep van een schokkende gebeurtenis op een verlaten planeet kan John het gevoel niet van zich afschudden dat zijn oorlog op het punt staat te veranderen en zet hij alles op het spel om te bewijzen wat niemand anders zal geloven: dat het Verbond zich voorbereidt om het grootste bolwerk van de mensheid aan te vallen. Nu het sterrenstelsel op de rand staat, begint John aan een reis om de sleutel tot de redding van de mensheid, of het uitsterven ervan, te vinden: de Halo.

Halo is uitvoerend geproduceerd door showrunner David Wiener. In de serie zijn er rollen voor Pablo Schreiber (American Gods) als Master Chief, Natascha McElhone (Californication) als Dr. Halsey, Jen Taylor (Halo game series) als Cortana, Bokeem Woodbine (Fargo) als Soren-066, Shabana Azmi (Fire) als Admiral Margaret, Natasha Culzac (The Witcher) als Riz-028, Olive Gray (Half Moon Investigations) als commandant Miranda Keyes, Yerin Ha (Reef Break) als Kwan Ha, Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron) als Vannak-134, Kate Kennedy (Catastrofe) als Kai-125, Charlie Murphy (Peaky Blinders) als Makee en Danny Sapani (Penny Dreadful) als Kapitein Jacob Keyes.

Seizoen 2 introduceert ook nieuwe castleden, waaronder Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals) als James Ackerson, een formidabele inlichtingenagent die zijn carrière heeft doorgebracht met het beklimmen van de gelederen van het geheime Office of Naval Intelligence van de VN-Veiligheidsraad, en Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive) als Talia Perez, een korporaal gespecialiseerd in taalkunde voor een communicatie-eenheid van het Korps Mariniers van de VN-Veiligheidsraad en een relatief nieuwe rekruut die nog geen echte strijd heeft meegemaakt.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...