Trailer voor Imaginary ontketent de angstaanjagende teddybeer van Blumhouse

Blumhouse heeft de trailer onthuld voor zijn volgende potentiële horrorhit Imaginary, waarin een kwaadaardige teddybeer zijn entree maakt. Bekijk de trailer hieronder.

De trailer geeft ons een voorproefje van het sinistere verhaal dat een van de meest voorkomende kinderpraktijken verandert in iets smerigs.

Imaginary trailer

Imaginary wordt beschreven als een originele horrorfilm die inspeelt op de onschuld van denkbeeldige vrienden – en roept de vraag op: zijn dit werkelijk verzinsels uit de kindertijd, of ligt er iets angstaanjagenders onder?

Wanneer Jessica (DeWanda Wise) met haar gezin terugkeert naar haar ouderlijk huis, ontwikkelt haar jongste stiefdochter Alice (Pyper Braun) een griezelige gehechtheid aan een knuffelbeer genaamd Chauncey die ze in de kelder vindt. Alice begint spelletjes te spelen met Chauncey die speels beginnen en steeds sinister worden. Naarmate het gedrag van Alice steeds zorgwekkender wordt, komt Jessica tussenbeide om te beseffen dat Chauncey veel meer is dan de knuffelbeer waarvan ze dacht dat hij was.

Imaginary heeft rollen voor DeWanda Wise, Tom Payne, Taegen Burns, Pyper Braun, Veronica Falcon en Betty Buckley.

De film is geregisseerd door Jeff Wadlow (Fantasy Island) en geschreven door Jeff Wadlow, Greg Erb en Jason Oremland. Jason Blum en Jeff Wadlow produceren.

Imaginary verschijnt op 8 maart 2024 in de Amerikaanse bioscopen door Blumhouse en Lionsgate. De release zou aanvankelijk in februari 2024 plaatsvinden, maar werd uitgesteld vanwege de onlangs opgeloste SAG-AFTRA-staking.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...