Trailer voor komedie Bon Bini: Bangkok Nights

De trailer is verschenen van Bon Bini: Bangkok Nights. Naast Jandino Asporaat, keren onder andere de bekende F.C. Kippers Phi Nguyen, Sergio Romero IJssel en Alpha Oumar Barry terug in dit nieuwste deel van de succesvolle Bon Bini-reeks. In dit nieuwe hoofdstuk verruilt de geliefde F.C. Kip-crew het relaxte Curaçao voor het broeierige en chaotische Bangkok, waar ze je meenemen op een bloedstollend avontuur.

Bon Bini: Bangkok Nights belooft een wild ride te worden vol actiescènes, spectaculaire stunts en natuurlijk, een overdosis aan hilariteit. Bekijk de trailer hieronder.

Bon Bini: Bangkok Nights trailer

Bon Bini: Bangkok Nights trailer

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden – en ze de kleine lettertjes niet lezen – raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Met hulp van Roy, een wereldvreemde hacker, traceren ze Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road. Slapen doe je maar overdag, want dit is Bon Bini: Bangkok Nights

De film wordt geregisseerd door Pieter van Rijn, geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat en Maarten Swart en geproduceerd door Kaap Holland Film in nauwe samenwerking met Het Huis van Asporaat en Huntu Productions. Distributeur WW Entertainment brengt de film op 21 december 2023 in de Nederlandse bioscopen.

De cast van de film bestaat uit Jandino Asporaat, Sergio Romero IJssel, Alpha Oumar Barry en Phi Nguyen.

Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2, Bon Bini: Judeska in da House en Bon Bini Holland 3 waren eerder grote publiekssuccessen in Nederland en het buitenland. Wereldwijd zagen meer dan 2.1 miljoen bezoekers de bioscoopfilms.

Bon Bini: Bangkok Nights draait vanaf 20 december in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...