Trailer voor KLEM de film

Na drie succesvolle seizoenen van de spannende tv-serie KLEM krijgt het verhaal een vervolg op het witte doek. KLEM de film verschijnt 2 februari 2023 in de bioscoop.

De film gaat verder waar het laatste seizoen geëindigd is, waarbij het leven van belastingambtenaar Hugo Warmond opnieuw gevaarlijk verstrengeld raakt met dat van de beruchte crimineel Marius en diens vrouw Kitty. De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Barry Atsma, Georgina Verbaan, Jacob Derwig. Overige rollen zijn voor Ellen Parren, Zoë Cusell, Yenthe Bos, Marie-Mae van Zuilen en de Italiaanse actrice Claudia Vismara.

KLEM de film

KLEM de film trailer

Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard. Hugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering.

KLEM de film is geschreven en geregisseerd door Frank Ketelaar. De hoofdrollen worden gespeeld door Barry Atsma, Georgina Verbaan, Jacob Derwig en Ellen Parren. Daarnaast is de Italiaanse actrice Claudia Vismara (Rocco Schiavone) te zien.

KLEM de film verschijnt 2 februari 2023 in de bioscoop.

Afbeelding via September Film / Jurre Rompa

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...