I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie vanaf 22 december in de bioscoop

De biopic I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is vanaf 22 december 2022 in de bioscoop te zien. Bekijk hieronder een trailer voor de film.

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is een nieuwe film over popicoon Whitney Houston. Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker) schittert als Whitney Houston in de muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres. De film, geregisseerd door Kasi Lemmons (Harriet) naar een scenario van de voor een Oscar®-genomineerde Anthony McCarten (Bohemian Rhapsody), neemt je mee op een emotionele, turbulente reis door het leven en de carrière van Houston.

De hoofdrollen worden gespeeld door Naomi Ackie, Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Clarke Peters.

Na 7 studioalbums, 6 Grammy-overwinningen, 9 wereldtours en talloze gedenkwaardige hitnummers, wordt Whitney Houston nog steeds beschouwd als een van de meest iconische en invloedrijke artiesten aller tijden. Zelfs na haar voortijdige dood op 48-jarige leeftijd, blijft haar nalatenschap voortleven. Ze verdiende ook de titel van meest bekroonde vrouwelijke artiest aller tijden door het Guinness World Records en is nog steeds een van de best verkochte muziekartiesten aller tijden met 200 miljoen verkochte platen wereldwijd.

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie verschijnt 22 december 2022 in Nederland in de bioscoop.

Afbeelding via Sony Pictures 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...