Trailer voor komedie serie Twisted Metal met Anthony Mackie

Peacock heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende serie gebaseerd op de videogamefranchise Twisted Metal. Bekijk de trailer hieronder. De serie verschijnt op 27 juli op Peacock.

Deze aankomende post-apocalyptische actiekomedie serie heeft Anthony Mackie in de hoofdrol en is gebaseerd op de videogame Sony Interactive Entertainment.

Twisted Metal serie

De show gaat over een buitenstaander die een kans krijgt op een beter leven, maar alleen als hij erin slaagt een mysterieus pakketje af te leveren in een post-apocalyptische woestenij. Met de hulp van een stoere autodief die met een bijl zwaait, zal hij het opnemen tegen woeste plunderaars die voertuigen van vernietiging besturen en andere gevaren van de openbare weg, waaronder een gestoorde clown die een maar al te bekende ijscowagen bestuurt.

De serie is gebaseerd op een concept van Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick, die uitvoerend produceren. Het wordt geschreven door Cobra Kai-schrijver Michael Jonathan Smith, die ook als EP zal dienen. Andere uitvoerende producenten zijn Hermen Hulst van PlayStation Studios, Qizilbash en Carter Swan van PlayStation Productions, Jason Spire van Inspire Entertainment, Will Arnett en Marc Forman van Electric Avenue en Peter Principato van Artists First. Kitao Sakurai van Bad Trip zal ook uitvoerend produceren en een paar afleveringen regisseren.

De cast bestaat uit Anthony Mackie, Stephanie Beatriz, Thomas Haden Church, Samoa Joe, Will Arnett, Richard Cabral, Neve Campbell, Mike Mitchell en Chloe Fineman.

De serie Twisted Metal zal op 27 juli in première gaat in de Verenigde Staten op streamingdienst Peacock. In Nederland zal de reeks waarschijnlijk verschijnen op SkyShowtime. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen van elk een halfuur.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...