Trailer voor komedie The Re-Education of Molly Singer

Lionsgate heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Re-Education of Molly Singer. In de binnenkort te verschijnen komedie met een R-rating speelt Britt Robertson de hoofdrol.

De video introduceert Molly Singer, een worstelende jonge advocaat die de sociaal onhandige zoon van haar baas moet helpen zich aan te passen aan het studentenleven. De film zal op 29 september verschijnen in de bioscoop, digitaal en op VOD.

Bekijk hieronder de trailer van The Re-Education of Molly Singer.

The Re-Education of Molly Singer 

Op de universiteit was advocaat Molly Singer het middelpunt van elke partij. Nu staat ze op het punt ontslagen te worden omdat ze haar feestvreugde niet achter zich kan laten”, luidt de synopsis. “Molly’s baas, Brenda, vertelt Molly dat er één manier is om haar baan te redden: schrijf je opnieuw in bij haar oude alma mater, sluit vriendschap met Brenda’s sociaal onhandige zoon, Elliot, en breng hem van nul tot campusheld. Geholpen door haar beste vriendin gaat Molly de strijd aan met vastgelopen zaalmonitors, dronken studentenbroeders en haar oude aartsvijand in een hilarische zoektocht door het verleden om haar toekomst te redden.

The Re-Education of Molly Singer wordt geregisseerd door Andy Palmer op basis van een scenario geschreven door Todd Friedman en Kevin Haskins. Britt Robertson wordt vergezeld door Ty Simpkins (Iron Man 3, Insidious), Nico Santos (Crazy Rich Asians), Cierra Ramirez (The Fosters), Holland Roden (Teen Wolf), Wendie Malick (The Owl House) en Jaime Pressly (My Name is Earl).

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...