Trailer voor laatste afleveringen van Fear The Walking Dead seizoen 8

AMC heeft de trailer vrijgegeven voor de laatste zes afleveringen van Fear the Walking Dead seizoen 8. De laatste zes afleveringen van The Walking Dead de spin-off serie zijn te zien vanaf 22 oktober 2023 en eindigt op 19 november 2023 met een tweedelige finale.

De franchise werd in 2020 uitgebreid met een nieuwe spin-off-serie getiteld The Walking Dead: World Beyond, en een anthologiereeks met de titel Tales of the Walking Dead in 2022. Tegen 2022 werden drie nieuwe spin-offs aangekondigd, namelijk The Walking Dead: Dead City gericht op Negan en Maggie, Daryl Dixon gericht op Daryl en de Rick en Michonne spin-off-serie The Walking Dead: The Ones Who Live.

Fear The Walking Dead seizoen 8 trailer

Het achtste seizoen van Fear the Walking Dead begint na het einde van seizoen 7, wanneer Morgan’s (Lennie James) en Madison’s (Kim Dickens) hopen Mo te redden van PADRE, maar dat ging niet zoals gepland. Nu leven Morgan, Madison en de anderen die ze naar het eiland hebben gebracht onder de cynische heerschappij van PADRE. Nu de personages gedemoraliseerd en neerslachtig zijn, ligt de taak om het geloof in een betere wereld weer aan te wakkeren bij de persoon die Morgan en Madison in de eerste plaats wilden redden: Morgan’s dochter, Mo.

Het laatste seizoen heeft rollen voor Lennie James als Morgan, Kim Dickens als Madison, Colman Domingo als Victor Strand, Danay Garcia als Luciana Galvez, Austin Amelio als Dwight, Christine Evangelista als Sherry, Karen David als Grace Mukherjee, Jenna Elfman als June en Rubén Blades. als Daniël Salazar.

Fear the Walking Dead is uitvoerend geproduceerd door Scott M. Gimple, showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg, evenals Robert Kirkman, David Alpert, Gale Ann Hurd en Greg Nicotero, en geproduceerd door AMC Studios.

Fear The Walking Dead seizoen 8 kijken in Nederland

In Nederland kun je Fear the Walking Dead seizoen 8 kijken via Prime Video.

Afbeelding via AMC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...