Trailer voor Netflix film Old Dads

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Old Dads, de door Bill Burr geregisseerde Netflix komedie. De film verschijnt op vrijdag 20 oktober op het streamingplatform. Bekijk hieronder de nieuwe Old Dads trailer.

Drie beste vrienden worden later in hun leven vader en krijgen te maken met de directeuren van kleuterscholen, CEO’s van millennials en alles wat na 1987 is ontstaan.

Old Dads 

Jack en zijn twee beste vrienden worden op latere leeftijd vader. Ze besluiten daaropvolgend hun bedrijf te verkopen. De koper blijkt een millenial te zijn. Het drietal merkt weldra dat ze uit de pas lopen terwijl ze worstelen om door een veranderende wereld van cultuur, carrière en vaderschap te navigeren.

Old Dads is geschreven door Bill Burr en Ben Tishler en geregisseerd door Burr. Het werd geproduceerd door Monica Levinson, Ben Tishler, Bill Block, Bill Burr en Mike Bertolina. De hoofdrollen worden gespeeld door Bill Burr, Bobby Cannavale, Bokeem Woodbine, Katie Aselton, Reign Edwards, Rachael Harris, Miles Robbins en Jackie Tohn.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...