Trailer voor Mafia Mamma met Toni Collette

Bleecker Street heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor Mafia Mamma, de aanstaande actiekomedie over een Amerikaanse vrouw die plotseling het Italiaanse maffia-imperium van haar vervreemde grootvader erft. De film moet op 14 april 2023 in de bioscopen te zien zijn.

De video toont Toni Collette in de rol van een vrouw die ontdekt dat haar grootvader een maffiabaas was die haar verliet om het familiebedrijf te leiden. Hierdoor wordt ze een doelwit voor andere rivaliserende bendes. Met de hulp van het personage van Monica Bellucci moet ze leren omgaan met haar nieuwe rol.

Bekijk hieronder de nieuwe Mafia Mamma trailer.

Mafia Mamma

De film is een hilarische, actievolle komedie over een Amerikaanse vrouw uit een buitenwijk die het maffia-imperium van haar grootvader erft en, geleid door de vertrouwde adviseur van het bedrijf, alle verwachtingen tart, inclusief die van haarzelf, als het nieuwe hoofd van het familiebedrijf

Mafia Mamma is geregisseerd door Catherine Hardwicke op basis van een scenario geschreven door J. Michael Feldman en Debbie Jhoon.

De hoofdrollen worden gespeeld door Toni ColletteMonica Bellucci, Giulio Corso, Francesco Mastroianni, Alfonso Perugini, Sophia Nomvete, Eduardo Scarpetta, Tim Daish en Tommy Rodger.

Mafia Mamma wordt geproduceerd door Collette, Amanda Sthers en Christopher Simon. Het is afkomstig van Vocab Films, IDEA (L) en New Sparta. Dit project herenigt Hardwicke met Collette nadat ze eerder samen hadden gewerkt aan de komische dramafilm Miss You Al in 2015.

Afbeelding via Bleecker Street

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...