Trailer voor musical romcom serie Up Here

Hulu heeft de officiële trailer uitgebracht voor Up Here, de aankomende muzikale romantische komedie waarin twee individuen centraal staan ​​die elk een stem in hun hoofd hebben. De serie is vanaf 24 maart te streamen op Hulu in de VS. In Nederland zal de serie Up Here te zien zijn op Disney Plus.

De video laat Lindsay en Miguel zien terwijl ze verliefd op elkaar worden. Ze proberen hun onzekerheden en het lawaai in hun hoofd te overwinnen. Het geeft ons ook een eerste blik van de grote muzikale nummers van de serie. Bekijk de trailer hieronder.

Up Here

De serie is een muzikale romantische komedie die zich afspeelt in New York City in de nadagen van 1999. Het volgt het buitengewone verhaal van een gewoon stel, Lindsay en Miguel, terwijl ze verliefd worden en ontdekken dat het grootste obstakel om samen gelukkig te worden zijzelf zijn – en de verraderlijke wereld van herinneringen, obsessies, angsten en fantasieën die in hun hoofd leeft.

Up Here is geregisseerd door Thomas Kail (Hamilton) op basis van een scenario geschreven door tik, tik…BOOM! schrijver Steven Levenson en Danielle Sanchez-Witzel. De serie bevat originele liedjes van de met een Oscar bekroonde componisten Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez (Frozen, WandaVision).

De hoofdrollen worden gespeeld door Mae Whitman, Carlos Valdes, Katie Finneran, John Hodgman, Andréa Burns, Sophia Hammons en Emilia Suárez.

De serie van 8 afleveringen is uitvoerend geproduceerd door Kail, Levenson, Sanchez-Witzel, Anderson-Lopez, Lopez en Jennifer Todd. Het is afkomstig van 20th Television en Old 320 Sycamore Productions.

Afbeelding via Hulu

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...