Trailer voor Martin Scorsese film Killers of the Flower Moon met Leonardo DiCaprio

De teaser trailer van de nieuwe Martin Scorsese film The Killers of the Flower Moon is uitgebracht voorafgaand aan de release in oktober. De bijna twee minuten durende video bevat tal van nieuwe beelden van het drama, dat bijna drie en een half uur zal duren.

De film is gebaseerd op de geprezen bestseller van schrijver David Grann. De film speelt zich af in het Oklahoma van de jaren 1920 en toont de seriemoord op leden van de olierijke Osage Nation. De reeks wrede misdaden werd bekend als de ‘Reign of Terror’.

Bekijk hieronder de teaser trailer van Killers of the Flower Moon.

Killers of the Flower Moon

Als er olie wordt ontdekt in het Oklahoma van de jaren 1920 onder Osage Nation-land, worden de Osage-mensen een voor een vermoord – totdat de FBI tussenbeide komt om het mysterie te ontrafelen.

Killers of the Flower Moon herenigt Scorsese opnieuw met Leonardo DiCaprio en Robert De Niro. Andere rollen zijn er voor Oscar-winnende acteur Brendan Fraser, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, Jason Isbell, Sturgill Simpson, Louis Cancelmi, William Belleau, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Scott Shepherd en meer.

De film wordt geregisseerd en geproduceerd door Martin Scorsese op basis van een scenario dat hij samen met Eric Roth schreef. Het is een productie van Apple Studios, Imperative Entertainment en Appian Way Productions, met Dan Friedkin en Bradley Thomas.

De film gaat in première tijdens het filmfestival van Cannes en zal vanaf 19 oktober 2023 te zien zijn in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...