Netflix kondigt Virgin River seizoen 6 aan

Virgin River is verlengd voor seizoen 6 op Netflix. De aankondiging werd gedaan als onderdeel van de allereerste presentatie van Netflix aan adverteerders. Het komt voordat seizoen 5 van de populaire dramaserie zelfs maar een premièredatum heeft gekregen, hoewel het naar verwachting in de herfst zal verschijnen.

Virgin River werd in 2021 verlengd voor zowel seizoen 4 als seizoen 5, en seizoen 4 debuteerde in juli 2022. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Robyn Carr.

Virgin River seizoen 6

Melinda Monroe wil na een groot drama haar leven een nieuwe start geven. Ze reageert dan ook op een advertentie om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht en Melinda moet haar eigen problemen zien op te lossen voor ze Virgin River als haar thuis kan zien.

Hoewel ze nog steeds niet weet of Mark, haar overleden man, of Jack de vader van haar baby is, begint Mel vol optimisme aan seizoen vier. Wat je kunt verwachten van het vijfde seizoen is een heleboel antwoorden op de vragen waar je op hebt gewacht. Hope’s herstel, Doc’s diagnose, de Paige situatie, Brie en Brady’s relatie, ze zullen allemaal aan bod komen.

De cast bestaat uit namen als Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Tim Matheson, Annette O’Toole, Benjamin Hollingsworth, Lauren Hammersley, Grayson Gurnsey, Sarah Dugdale, Zibby Allen, Marco Grazzini.

Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr met dezelfde titel. In totaal zijn er ruim twintig boeken geschreven door Carr, waardoor de romantische dramaserie heel wat seizoenen vooruit zou kunnen.

Sue Tenney bewerkte Virgin Rivervoor televisie en was de eerste vier seizoenen showrunner. Patrick Sean Smith voegde zich bij de serie als showrunner en uitvoerend producent voor seizoen 5. Roma Roth, Jocelyn Freid en Christopher E. Perry zijn ook uitvoerend producenten. Carr executive produceerde seizoen 1. Amy Palmer Robertson, Debra Fordham en Lisa Marie Petersen hebben gediend als co-executive producers, met Ian Hay als producer en Sally Dixon als coproducent. De serie wordt geproduceerd door Reel World Management.

Virgin River seizoen 5 is vanaf 7 september 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...