Trailer voor Mayor of Kingstown seizoen 3

Paramount+ heeft de teaser trailer van seizoen 3 van Mayor of Kingstown gedropt. De video biedt kijkers een eerste blik op de terugkeer van Jeremy Renner als Mike McLusky, nadat hij meer dan een jaar lang levensbedreigende verwondingen had opgelopen door een snowcat-ongeluk. Het benadrukt ook wat fans kunnen verwachten van Mike’s verhaallijn in seizoen 3, waarin het rouwen om de dood van een ander familielid gaat. De serie keert terug op 2 juni. De originele dramaserie is van de hand van Taylor Sheridan, Academy Award®-genomineerde co-creator van Yellowstone, en Hugh Dillon.

Mayor of Kingstown seizoen 3 trailer

Mayor of Kingstown volgt de McLusky-familie die in Kingstown, Michigan aan de macht in is en waar opsluiting in de gevangenis de enige bloeiende industrie is. Met thema’s als systematisch racisme, corruptie en ongelijkheid biedt de serie een grimmige kijk op de pogingen van de McLusky-familie om de orde te handhaven en gerechtigheid te brengen in een stad waar beide ver te zoeken zijn.

Mayor of Kingstown is afkomstig van de Oscar-genomineerde Taylor Sheridan, wat zijn nieuwste samenwerking met Paramount is na zijn succesvolle familiedrama Yellowstone. De serie heeft rollen voor Jeremy Renner als Mike McLusky, Taylor Handley als Kyle McLusky, Kyle Chandler als Mitch McLusky, Hugh Dillon als Ian, Emma Laird als Iris, Aidan Gillen als Milo Sunter en meer. Eerder werd bevestigd dat Emmy-winnares Dianne Wiest niet opnieuw zal terugkeren in seizoen 3.

Geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios, is Mayor of Kingstown uitvoerend geproduceerd door Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari en Michael Friedman. Fuqua regisseerde ook de eerste aflevering.

Mayor of Kingstown is te zien op SkyShowtime Nederland.

Afbeelding via SkyShowtime 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...