Winnie the Pooh Blood & Honey 3 officieel aangekondigd

Terwijl Winnie the Pooh Blood & Honey 2 nog moet verschijnen, bevestigt Jagged Edge Productions dat Winnie the Pooh Blood & Honey 3 in aantocht is.

De tweede film zal in mei in de Nederlandse bioscoop verschijnen, slechts een jaar nadat de eerste film een ​​verrassend succesverhaal werd. Nu, in een exclusieve aankondiging via Variety hebben Rhys Frake-Waterfield en Scott Chambers van Jagged Edge Productions een derde film aangekondigd.

Winnie the Pooh Blood & Honey 3

Winnie the Pooh Blood & Honey 3 zal opnieuw een groter budget hebben dan zijn voorganger, en zal de sadistische draai aan het kinderkarakter nog verder invullen met de toevoeging van Rabbit, Heffalumps en Woozles.

Dit nieuws komt nadat Jagged Edge zijn Twisted Childhood Universe heeft onthuld. Een nieuw huiveringwekkend filmisch universum zal bestaan ​​uit eerder aangekondigde stand-alone films Bambi: The Reckoning, Peter Pan’s Neverland Nightmare en Pinocchio Unstrung. Bovendien introduceert het nieuwe personages zoals Doornroosje, The Mad Hatter en het eerder genoemde Rabbit uit Winnie the Pooh: Blood and Honey. Al deze personages zullen uitmonden in de aankomende film Poohniverse: Monsters Assemble in 2025, wanneer de monsters hun krachten bundelen om de wereld te vernietigen.

Winnie the Pooh Blood & Honey 2

Diep in het Honderd Bunderbos groeit een gewelddadige woede als Winnie de Poeh, Knorretje, Uil en Teigetje hun thuis en hun levens bedreigd worden nadat Janneman Robinson hun bestaan heeft onthuld. Nu ze niet langer meer in de schaduw kunnen leven, besluit de groep de strijd aan te gaan in de stadje Ashdown, het thuis van Janneman Robinson, waarbij ze een bloederig spoor van dood en verderf achterlaten. Poeh en zijn meedogenloze vrienden zullen iedereen laten zien dat ze dodelijker, sterker en slimmer zijn dan wie dan ook zich ooit had kunnen voorstellen, en ze zullen wraak nemen op Janneman Robinson, eens en voor altijd.

Winnie the Pooh Blood & Honey 2 wordt geregisseerd door Rhys Frake-Waterfield en geproduceerd door Scott Jeffery,

De cast bestaat uit Scott ChambersEddy MackenzieMarcus Massey, Tallulah Evans, Kelly Rian Sanson, Simon Callow, Alec Newman, Nicola Wright, Peter DeSouza-Feighoney, Lewis Santer, Tade Adebaio, en Nichaela Farrel.

De nieuwste film van ITN Studios & Jagged Edge Productions, Winnie the Pooh: Blood & Honey 2, is vanaf 30 mei 2024 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter