Trailer voor Mel Gibson film Flight Risk met Mark Wahlberg | Vanaf 17 oktober in de bioscoop

De eerste trailer van Flight Risk is vrijgegeven. Het is een nieuwe actiefilm waarin Mark Wahlberg een slechterik speelt. De film, geregisseerd door Mel Gibson, verschijnt 17 oktober in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de Flight Risk trailer en poster.

Flight Risk met Mark Wahlberg

Flight Risk

In deze spannende thriller speelt Oscar-genomineerde Mark Wahlberg een piloot die een Air Marshal (Michelle Dockery) vervoert die een voortvluchtige (Topher Grace) begeleidt naar de rechtszaak. Terwijl ze de wildernis van Alaska doorkruisen, lopen de spanningen hoog op en wordt het vertrouwen op de proef gesteld, omdat niet iedereen aan boord is wie ze lijken.

Het script voor Flight Risk is geschreven door Jared Rosenberg. Gibson produceert de film samen met John Davis, John Fox en Bruce Davey. Alex Lebovici, Jenny Hinkey, Ryan D. Smith, Natasha Stassen, Allen Cheney, Christopher Woodrow, K. Blaine Johnston, Christian Mercuri, Petr Jákl, Vicki Christianson, Nick Guerra, Russell Hollander, Jon Huddle, Patrick Josten, Walter Josten en Jordan Wagner fungeert als uitvoerende producenten.

Gibson regisseerde eerder The Man Without a Face uit 1993, Braveheart uit 1995, The Passion of the Christ uit 2004, Apocalypto uit 2006 en Hacksaw Ridge uit 2016. Hij werkt ook aan een vervolg op The Passion of the Christ, dat naar verwachting in 2025 zal verschijnen.

Flight Risk draait vanaf 17 oktober 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...