Trailer van Robert Zemeckis film Here | 28 november in de Nederlandse bioscoop

De trailer is verschenen voor de film Here, een drama met Forrest Gump-duo Tom Hanks en Robin Wright dat zich volledig afspeelt in de woonkamer van één huishouden.

In Here krijgt de kijker de kans om een vlieg op de muur te zijn van eenzelfde ruimte, die evolueert doorheen de tijd. Het drama speelt zich volledig af vanuit één vast perspectief: de camera beweegt, zoomt en draait nooit. Het enige wat beweegt, is de tijd. Een manier van filmmaken die nog nooit eerder is toegepast, aldus regisseur Robert Zemeckis (Forrest Gump, Cast Away) in Vanity Fair. “Er zijn vroeger vergelijkbare scènes gefilmd in stille films – voordat de montagetaal werd uitgevonden. Los daarvan was het een riskante onderneming.”

Here is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Richard McGuire en zoomt in op het leven van een koppel, dat we zien verouderen (en verjongen) door middel van make-up en digitale verjongingseffecten.

Robert Zemeckis film Here

Here speelt zich af op één plek in New England, in de Verenigde Staten. De film vertelt de geschiedenis van deze locatie: van de prehistorische wildernis tot het thuis die het vormde voor de verschillende generaties die er door de jaren heen woonden. Dit resulteert in een adembenemende visuele odyssee getekend door herinneringen aan liefde, verlies en hoop.

Bekroond regisseur Robert Zemeckis (Forrest Gump, Cast Away) brengt het team achter Forrest Gump weer samen voor Here en Tom Hanks (A Beautiful Day in the Neighborhood, A Man Called Otto) en Robin Wright (House of Cards, Wonder Woman-franchise) spelen de hoofdrollen.

Here is vanaf 28 november te zien in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...