Trailer voor Netflix film Leave the World Behind

Netflix heeft de eerste trailer uitgebracht voor de film Leave the World Behind, waarin een voorproefje wordt gegeven van de aankomende psychologische thriller met Julia Roberts, Mahershala Ali en Ethan Hawke.

De trailer geeft een korte blik op de thriller, waarin een gezin van vier personen een Airbnb verhuurt. De eigenaren van het huis arriveren echter nadat er een mysterieuze stroomstoring is begonnen.

De film is geschreven en geregisseerd door Sam Esmail (Mr. Robot). Naast Roberts, Ali en Hawke zijn er in de film ook rollen voor Myha’la Herrol, Farrah Mackenzie, Charlie Evans en Kevin Bacon.

Bekijk hieronder de Leave the World Behind trailer.

Leave the World Behind

In de film huren Amanda en haar man Clay een luxe huis voor een weekend met hun kinderen, Archie en Rose. Hun vakantie wordt al snel verstoord wanneer twee vreemden – G.H. en zijn dochter Ruth arriveren ’s nachts, met nieuws over een mysterieuze cyberaanval en zoeken hun toevlucht in het huis waarvan zij beweren dat het van hen is. De twee families houden rekening met een dreigende ramp die met de minuut angstaanjagender wordt en iedereen dwingt in het reine te komen met hun plek in een instortende wereld.

Leave the World Behind is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2020 van Rumaan Alam en is geschreven en geregisseerd door Sam Esmail (Mr. Robot).

De film heeft rollen voor Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha’la Herrol, Kevin Bacon, Farrah MacKenzie en Charlie Evans. Uitvoerende producenten zijn Barack en Michelle Obama, Tonia Davis, Daniel M. Stillman en Nick Krishnamurthy.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...