Trailer animatiefilm Scarygirl | Vanaf 11 oktober in de bioscoop

De officiële trailer is vrijgegeven voor de langverwachte film Scarygirl, die onlangs een wereldpremière kreeg op het Sydney Film Festival. De film verschijnt 11 oktober in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Scarygirl trailer

Scarygirl gaat over het dappere meisje Arkie en haar vader Blister die samen op een afgelegen schiereiland wonen. Blister is een zeldzame reuzenoctopus met de magische gave om leven te herstellen. Terwijl hun wereld wordt bedreigd door een onverklaarbaar verlies van zonlicht, doen Arkie en haar vader hun best de planten en bloemen in leven te houden. Als haar vader ook nog wordt ontvoerd door premiejagers naar de ‘Stad van het Licht’ staat Arkie voor de uitdaging om haar angsten te overwinnen en haar vertrouwde omgeving voor de eerste keer te verlaten.

Blister wordt gevangen gehouden door de mysterieuze Dokter Maybee die Blisters krachten wil misbruiken om zijn eigen perfecte wereld te scheppen. Met de steun van Bunniguru en Egg, twee bijzondere vrienden, zet Arkie alles op alles om haar vader te redden en neemt ze het op tegen de duistere krachten die heersen in de stad. Zal het Arkie lukken om haar vader te bevrijden en haar wereld te redden?

De stemmencast van de film bestaat uit Jillian Nguyen, Sam Neill, Tim Minchin, Anna Torv, Liv Hewson, Mark Coles Smith, Deborah Mailman en Dylan Alcott.

Scarygirl wordt geregisseerd door Ricard Cussó en Tania Vincent. Het scenario is geschreven door Polly Watkins, Matt Everitt, Les Turner en Craig Behenna. Sophie Byrne, Nadine Bates, Kristen Souvlis en Ryan Greaves zijn producenten. John Stevenson is uitvoerend producent samen met de bedenker van het pand, Nathan Jurevicius.

Scarygirl is eerder het onderwerp geweest van een graphic novel, vinylspeelgoed, consumentenproducten, een Flash-game en een PlayStation Portable/PC-game van TikGames en Square Enix.

De animatiefilm Scarygirl draait vanaf 11 oktober 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...