Trailer voor Netflix film Lift met Kevin Hart

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor Lift, de komende actiekomedie, met in de hoofdrollen Kevin Hart en Gugu Mbatha-Raw.

De video toont Hart als leider van een internationale overvalploeg die door de overheid wordt gecontracteerd om een ​​gevaarlijke overval in een vliegtuig uit te voeren in ruil voor het niet naar de gevangenis gaan voor hun eerdere misdaden. De film zal vanaf 12 januari beschikbaar zijn op Netflix.

Lift op Netflix

In de film racet een internationale overvalploeg, onder leiding van Cyrus Whitaker (Hart), om $500 miljoen aan goud uit een passagiersvliegtuig op 12.000 meter hoogte te halen.

Lift wordt geregisseerd door F. Gary Gray op basis van een scenario geschreven door Daniel Kunka en Jeremy Donner. Kevin Hart en Gugu Mbatha-Raw worden vergezeld door Vincent D’Onofrio (Daredevil), Billy Magnussen (Game Night), Úrsula Corberó (La casa de papel), Kim Yoon-ji (Mine), Viveik Kalra (Blinded by the Light), Paul Anderson (Peaky Blinders), Sam Worthington (Avatar-films), Jacob Batalon (Spider-Man: No Way Home), Jean Reno (Godzilla) en Burn Gorman (Pacific Rim).

De film is uitvoerend geproduceerd door Gray, Brent O’Connor en Patricia Braga, met Simon Kinberg en Audrey Chon voor Genre Pictures, Matt Reeves en Adam Kassan voor 6th & Idaho, en Hart en Brian Smiley voor HartBeat Productions als producenten.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...