SAS: Rogue Heroes vanaf 20 november op Videoland

De BBC-serie SAS: Rogue Heroes gaat 20 november 2024 in première op Videoland. De zesdelige reeks is momenteel ook in Nederland terug te kijken op HBO Max.

SAS: Rogue Heroes is de gloednieuwe serie van Steven Knight, de bedenker van Peaky Blinders. Het drama draait om de vorming van de Britse special forces (SAS), tijdens de donkerste dagen van de Tweede Wereldoorlog. Bekijk de trailer hieronder.

SAS: Rogue Heroes

In de serie worden we meegenomen naar de zomer van 1941, op het hoogtepunt van de oorlog in de Westelijke Woestijn. We volgen een jonge officier genaamd David Stirling, met een visioen voor een nieuw soort oorlog: de vijand aanvallen waar ze het het minst verwachten – van achter hun eigen linies. Ondanks de intense tegenstand van velen in het Britse opperbevel, geeft Winston Churchill Stirling persoonlijk toestemming om de sterkste, slimste en meest meedogenloze soldaten te rekruteren die hij kan vinden. En zo begint de meest gevierde en mysterieuze militaire organisatie ter wereld: de Britse Special Forses, wereldwijd bekend onder de naam SAS.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jack O’ConnellAlfie AllenConnor SwindellsSofia Boutella en Dominic West.

De zesdelige reeks werd op locatie geschoten in Londen en in Marokko. SAS: Rogue Heroes wordt geproduceerd door Kudos (een bedrijf uit Banijay UK) voor de BBC en Nebulastar voor Epix, en wordt later dit jaar uitgezonden op BBC One en iPlayer, en Epix in de VS. Het zesdelige drama is gebaseerd op een boek van historicus en journalist Ben McIntyre.

SAS: Rogue Heroes is vanaf 20 november 2024 te zien op Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...