Trailer voor Netflix-film NYAD met Annette Bening en Jodie Foster

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de film NYAD. De film gaat over Diana Nyad, een Amerikaanse marathonzwemster die op haar 64ste bij haar vijfde poging eindelijk haar grote droom waarmaakte door van Cuba naar de Verenigde Staten te zwemmen. Annette Bening (20th Century Women) en Jodie Foster (True Detective) spelen de hoofdrollen in het biografische drama.

Bekijk de trailer hieronder.

NYAD op Netflix

De 60-jarige Diana Nyad blijft gefrustreerd over de manier waarop ze haar zwemcarrière de rug heeft toegekeerd. Nadat ze 30 jaar eerder de marathon niet heeft kunnen volbrengen, begint ze opnieuw te trainen. Haar doel is de eerste persoon te zijn die zonder haaienkooi van Cuba naar de Verenigde Staten zwemt. Steun krijgt ze van haar beste vriendin en coach Bonnie Stoll, die er wel haar bedenkingen bij heeft. De zeevaarder John Bartlett helpt haar de gebieden, die door haaien vergeven zijn, te overbruggen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Annette BeningJodie Foster, Rhys Ifans.

Het drama is de eerste gescripte film van documentairemakers Elizabeth Chai Vasarhelyi en Jimmy Chin (Free Solo, The Rescue). Het script werd gebaseerd op Nyads autobiografie Find a Way. NYAD verschijnt op 19 oktober in een aantal bioscopen en is vervolgens vanaf 3 november beschikbaar op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...