De laatste afleveringen van The Walking Dead seizoen 11 zijn vanaf 2 oktober te zien op Netflix

De laatste afleveringen van The Walking Dead seizoen 11 zijn een aantal weken later dan gepland op Netflix te zien. De acht afleveringen waren door Netflix aangekondigd voor afgelopen zondag 3 september maar zijn vertraagd. De nieuwe releasedatum is nu vastgelegd op maandag 2 oktober. Dat is bijna precies een jaar na de start van de slotreeks op Fox en Disney Plus.

De laatste afleveringen van The Walking Dead zijn ook al te zien op Disney Plus Nederland.

The Walking Dead seizoen 11 op Netflix

The Walking Dead is een verhaal dat 10 jaar geleden begon met een man die zijn familie probeerde te vinden. Dat gezin groeide en geleidelijk kregen gemeenschappen gestalte. Ze vochten en overleefden, bloeiden en er ontstond een nieuwe generatie.

In seizoen 11 moet de groep overlevenden Alexandria opnieuw van de grond af opbouwen, waar de groep van Ezekiel nieuwe bondgenoten probeert te vinden in de Commonwealth. Ook lijkt het erop dat er een nieuwe groep schurken aanbelt bij de overlevenden, genaamd de Reapers. We weten al wat we van de eerste twee afleveringen kunnen verwachten. Zo gaat de groep op een gevaarlijke missie om te zoeken naar voedsel, waar ze al snel vast komen te zitten in een metrotunnel. Ondertussen daagt Yumiko het proces uit bij de Commonwealth-buitenpost, die de levens van Eugen, Ezekiel en Princess bedreigt.

The Walking Dead is gebaseerd op de comic boek-serie geschreven door Robert Kirkman en uitgegeven door Image Comics. The Walking Dead vertelt het verhaal van de maanden en jaren die volgen op een zombie-apocalyps, en volgt een groep overlevenden, geleid door politie-officier Rick Grimes, die op reis gaat op zoek naar een veilig thuis.

De serie heeft rollen voor Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Josh McDermittChristian SerratosSeth GilliamRoss Marquand,  Khary PaytonJeffrey Dean Morgan, Cooper Andrews, Callan McAuliffe, Eleanor Matsuura, Lauren Ridloff, Cailey Fleming, Nadia HilkerRyan Hurst, Callan McAuliffeAvi Nash,  Cooper AndrewsNadia HilkerCailey FlemingCassady McClincy.

De laatste afleveringen van The Walking Dead seizoen 11 zijn vanaf 2 oktober 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...