Trailer voor Netflix film The Wages of Fear

Netflix heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor The Wages of Fear, de komende remake van de klassieke Franse actiethriller uit 1953. Het is de bedoeling dat de film op 29 maart in première gaat. Bekijk hieronder de teaser trailer van The Wages of Fear.

The Wages of Fear op Netflix

Midden in de woestijn, vlakbij een vluchtelingenkamp, ​​vat een oliebron vlam, wat de levens van de bevolking direct bedreigt. Het bedrijf dat de put exploiteert, stuurt experts naar de locatie en realiseert zich dat het maar één oplossing heeft om de catastrofe te voorkomen: de oliebron binnen 24 uur tot ontploffing brengen met nitroglycerine. Tegen een grote som geld wordt een krachtpatserteam vervolgens 800 km weggestuurd om 200 kg explosieven in twee vrachtwagens te vervoeren

Het team heeft nu minder dan twintig uur om de oliebron te bereiken. En 20 uur om vijandige zones te doorkruisen die worden gecontroleerd door gewapende rebellen, mijnenvelden over te steken en twee vrachtwagens geladen met nitroglycerine over ruw terrein te rijden. De race tegen de klok is begonnen…

The Wages of Fear wordt geregisseerd door de Franse filmmaker Julien Leclercq (Ganglands) op basis van een scenario dat hij samen met Hamid Hlioua schreef. Het is gebaseerd op de gelijknamige roman van Georges Arnaud uit 1950. De film wordt geleid door Franck Gastambide (Restless), Alban Lenoir (Taken), Ana Girardot (Escobar: Paradise Lost) en Sofiane Zermani (No Limit). Het wordt geproduceerd door Leclercq en Julien Madon.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter