Trailer voor The Conners seizoen 6

ABC heeft de trailer voor The Conners seizoen 6 vrijgegeven. Bekijk de trailer hieronder.

The Conners seizoen 6 trailer

De serie gaat verder waar de revival van de sitcom Roseanne ophield, en volgt de uitgebreide arbeidersfamilie Conner. Na de fictieve dood van de ster van de originele serie, Roseanne Conner (Roseanne Barr), gaat de serie verder met het volgen van het arbeidersgezin terwijl ze worstelen met het dagelijkse leven.

Na een onverwachte gebeurtenis zal het familieleven van de Conners er nooit meer hetzelfde uitzien. Het gezin zal moeten zien om te gaan met een treurig verlies en de nieuwe gezinssamenstelling die daarmee gepaard gaat. Het leven in Lanford gaat echter gewoon door en dit betekent dat de Conners hun leven ook zo goed mogelijk proberen voor te zetten. Gelukkig hebben ze elkaar nog, al werken ze elkaar zo nu en dan goed op de zenuwen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sara GilbertJohn GoodmanLaurie MetcalfLecy GoransonMichael FishmanEmma KenneyAmes McNamaraJayden ReySarah ChalkeKatey Sagal.

The Conners wordt geproduceerd door Werner Entertainment. Tom Werner fungeert als uitvoerend producent, samen met Gilbert, Helford, Dave Caplan, Bruce Rasmussen en Tony Hernandez.

De serie keert op 7 februari terug voor het zesde seizoen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...