Trailer voor Netflix serie Dead Boy Detectives

Netflix heeft weer een trailer uitgebracht voor Dead Boy Detectives, de komende live-action fantasy-serie, gebaseerd op de DC-personages gemaakt door Neil Gaiman en Matt Wagner.

De video dient als introductie voor de vier belangrijkste leden van de Dead Boy Detectives Agency, waaronder George Rexstrew als Edwin Payne en Jayden Revri als Charles Rowland. Alle acht afleveringen zijn vanaf 25 april beschikbaar voor streaming.

Bekijk hieronder de trailer van Dead Boy Detectives.

Dead Boy Detectives op Netflix

Heb jij een vervelende geest die je achtervolgt? Heeft een demon je kernherinneringen gestolen? Misschien wil je de Dead Boy Detectives bellen. Maak kennis met Edwin Payne en Charles Rowland, ‘het brein’ en ‘de kracht’ achter het bureau Dead Boy Detectives. Tieners die tientallen jaren na elkaar zijn geboren en elkaar pas in de dood vinden. Edwin en Charles zijn beste vrienden en geesten… die mysteries oplossen. Ze zullen er alles aan doen om bij elkaar te blijven – inclusief het ontsnappen aan boze heksen, de hel en de dood zelf. Met de hulp van een helderziende genaamd Crystal en haar vriend Niko zijn ze in staat enkele van de meest mysterieuze paranormale gevallen van het sterfelijke rijk op te lossen.

Gebaseerd op de DC-personages gecreëerd door Gaiman en Matt Wagner, is The Dead Boy Detectives afkomstig van uitvoerende producenten Jeremy Carver (Doom Patrol) en Steve Yockey (The Flight Attendant). De serie van acht afleveringen draait om twee spookkinderen genaamd Charles Rowland en Edwin Paine, die weigeren het hiernamaals binnen te gaan om op aarde te blijven om bovennatuurlijke misdaden te onderzoeken. De personages verschenen voor het eerst in Gaimans The Sandman-strips in 1991.

George Rexstrew en Jayden Revri leiden het horrordrama als titulair duo, samen met Kassius Nelson als Crystal Palace. Extra cast bestaat uit Briana Cuoco als Jenny the Butcher, Ruth Connell als Night Nurse, Yuyu Kitamura als Niko en Jenn Lyon als Esther.

De serie is geschreven door Yockey, die tevens als showrunner fungeert. Uitvoerende producenten zijn Carver, Yockey, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Lee Toland Krieger en David Madden. Het is een productie van Berlanti Productions en Warner Bros. Television.

Dead Boy Detectives is vanaf 25 april beschikbaar op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...