Trailer voor Netflix serie Fool Me Once van Harlan Coben

De trailer van Fool Me Once geeft een voorproefje van de komende Netflix-serie van Harlan Coben, die het nieuwe jaar zal op 1 januari zal verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

Het verhaal volgt Maya terwijl ze probeert grip te krijgen op de brute moord op haar man Joe. Wanneer Maya echter een oppascamera installeert, is ze geschokt als ze een man in haar huis ziet die ze herkent. Het is haar man, van wie ze dacht dat hij dood was. Van daaruit leidt rechercheur-sergeant Sami Kierce het moordonderzoek naar de dood van Joe. Maar hij heeft zijn eigen geheimen.

Fool Me Once

In de serie met acht afleveringen zijn er rollen voor Michelle Keegan, Adeel Akhtar, Richard Armitage, Joanna Lumley, Emmett J. Scanlan en Dino Fetscher.

Danny Brocklehurst (Brassic, Come Home) wordt gecrediteerd als de hoofdschrijver, terwijl de rest van het team bestaat uit Charlotte Coben, Yemi Oyefuwa, Nina Metivier en Tom Farrelly.

Het project komt uit Nicola Shindler’s Quay Street (After the Flood, Dead Hot). Shindler is ook uitvoerend producent naast Coben, Danny Brocklehurst en Richard Fee. Fool Me Once is de achtste samenwerking tussen Coben en Netflix. Andere bewerkingen van Cobens romans zijn onder meer The Stranger, Safe en Stay Close. Harlan Coben’s Shelter ging onlangs ook in première op Prime Video.

Het achtdelige Fool Me Once is vanaf 1 januari 2024 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...