Trailer voor Netflix serie Unstable met Rob & John Owen Lowe

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor de serie Unstable, de aankomende komedie, met in de hoofdrollen het echte vader-zoon-duo Rob Lowe en John Owen Lowe. De video toont Jackson Dragon terwijl hij probeert om te gaan met zijn excentrieke en briljante vader, die is doorgelsagen na de dood van zijn moeder. De serie is vanaf 30 maart beschikbaar om te streamen.

Unstable is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Rob Lowe, John Owen Lowe en Victor Fresco, met Marc Buckland ook als uitvoerend producent. De serie met 8 afleveringen heeft ook rollen voor Sian Clifford als Anna, Rachel Marsh als Luna, Emma Ferreira als Ruby, Aaron Branch als Malcolm en Fred Armisen als Leslie.

Netflix serie Unstable

Ellis Dragon is een alom bewonderde, excentrieke, narcistische biotech-ondernemer die werkt om van de wereld een betere plek te maken. Hij is ook in een emotionele vrije val. Zijn zoon Jackson Dragon is… geen van die dingen. Kan Jackson Ellis,, zijn bedrijf en hun vervreemde relatie redden, terwijl hij tegelijkertijd doet wat eigenlijk onmogelijk is: ontsnappen aan de schaduw van zijn vader?

Rob Lowe is een voormalige tieneracteur die vooral bekend is geworden door zijn optredens in klassieke films uit de jaren 80, waaronder The Outsiders, Oxford Blues, St. Elmo’s Fire en About Last Night. Hij kreeg ook erkenning voor zijn veelgeprezen optreden in het politieke drama The West Wing, wat hem een ​​Golden Globe en een Emmy-nominatie voor Beste Acteur opleverde. Hij speelt momenteel ook in het procedurele drama 9-1-1: Lone Star.

De serie Unstable is vanaf 30 maart 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...