The Great seizoen 3 verschijnt in mei

Hulu heeft de releasedatum aangekondigd voor The Great seizoen 3. De door Elle Fanning geleide serie keert officieel terug op 12 mei met 10 nieuwe afleveringen, meer dan een jaar nadat de tweede seizoen is afgerond.

The Great seizoen 3

The Great is een satirisch, komisch drama over de opkomst van Catharina de Grote in het 18e-eeuwse Rusland van buitenstaander tot de langst regerende vrouwelijke heerser in de geschiedenis van Rusland. Het wordt geleid door Elle Fanning en Nicholas Hoult, die Golden Globe-nominaties verdienden voor hun optredens in het tweede seizoen. De serie heeft ook rollen voor Phoebe Fox als Marial, Adam Godley, Gwilym Lee als Grigor, Charity Wakefield, Douglas Hodge en Sacha Dhawan.

In seizoen 3 proberen Catherine en Peter hun huwelijk te laten slagen na enkele schijnbaar onoverkomelijke problemen. Peter was getuige van de poging tot moord door Catherine en ze zette ook al zijn vrienden gevangen. Bovendien is Peter bezig met het spelen van First Husband voor Catherine’s regeerperiode, dus houdt hij zich bezig met vaderschap, jagen en culinaire ondernemingen. Maar het is niet genoeg om hem tevreden te houden als visioenen van zijn overleden vader, die in zijn hoofd komen over zijn mislukkingen als zoon van Peter de Grote. Catharina de Grote begint naam te maken buiten haar grenzen en, geïnspireerd door een bezoek van de Amerikaanse ambassadeur, organiseert ze een conferentie waar boeren, edelen en kooplieden allemaal hun inbreng kunnen geven bij de ontwikkeling van een nieuw Rusland. Ze leert dat zelfs de beste politieke leiders soms compromissen moeten sluiten om vooruitgang te boeken.

The Great is geschreven en geproduceerd door Tony McNamara (The Favourite) met Matt Shakman (Game Of Thrones) als regisseur. Fanning en Marian Macgowan zijn ook uitvoerend producenten.

Afbeelding via Hulu

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...