Trailer voor Ninja Turtles: Totale Chaos

Universal Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van de film Ninja Turtles: Totale Chaos (originele titel Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem). Bekijk hieronder de Nederlands gesproken versie en de ondertitelde versie van de trailer van Ninja Turtles: Totale Chaos.

Ninja Turtles: Totale Chaos

Ninja Turtles: Totale Chaos trailer 

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

De stemmen van de film worden ingesproken door Nicolas Cantu, Shamon Brown Jr., Micha Abbey, Brady Noon, Jackie Chan, Ayo Edebiri, Ice Cube, Seth Rogen, John Cena, Paul Rudd, Mondo Gekko, Natasia Demetriou, Rose Byrne, Post Malone, Hannibal Buress, Maya Rudolph, Giancarlo Esposito.

De film wordt geregisseerd door Jeff Rowe en Kyler Spears. Gebaseerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles karakters, gecreëerd door Peter Laird en Kevin Eastman. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem herstart de Teenage Mutant Ninja Turtles-filmfranchise en wordt de eerste animatiefilm in de serie sinds TMNT uit 2007.

Ninja Turtles: Totale Chaos draait vanaf 9 augustus 2023 in Nederland in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...