Cast voor Mean Girls film musical

De aanstaande Mean Girls film musical  gaat vandaag officieel in productie! Renee Rapp, die wederom de rol van Regina George speelt die ze ook op Broadway speelde, heeft op Instagram het nieuws gedeeld. Bekijk het bericht hieronder.

Rapp schittert in de musical naast Angourie Rice als Cady Heron, Auli’i Cravalho als Janis, Jaquel Spivey als Damian, Avantika als Karen Smith, Bebe Wood als Gretchen Wieners en Christopher Briney als Aaron Samuels.

Busy Philipps zal te zien zijn als mevrouw George en Jenna Fischer als mevrouw Heron. Tina Fey en Tim Meadows zullen hun rollen uit de originele film uit 2004 hernemen. Bovendien werd zojuist aangekondigd dat Ashley Park een cameo zal maken.

Mean Girls wordt geproduceerd door Lorne Michaels en Tina Fey met het schrijfteam van de musical, inclusief muziek van Jeff Richmond en songteksten van Nell Benjamin, die terugkeren voor de verfilming.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @reneerapp

Mean Girls film musical

De tienerkomedie volgt Cady Heron, die is opgegroeid op een Afrikaanse savanne, maar niets heeft haar voorbereid op de wilde en wrede gewoonten van haar vreemde nieuwe thuis: een buitenwijk van Illinois. Hoe zal deze naïeve newbie naar de top van de populariteitsrangorde stijgen?

Door het op te nemen tegen The Plastics, een drietal leeuwenvijanden onder leiding van de charmante maar meedogenloze Regina George. Maar wanneer Cady een plan bedenkt om Regina’s heerschappij te beëindigen, leert ze op de harde manier dat je een bijenkoningin niet kunt kruisen zonder gestoken te worden.

De film is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2004, ook geschreven door Tina Fey, die op zijn beurt gebaseerd was op het non-fictieboek Queen Bees and Wannabes uit 2002 van Rosalind Wiseman. De musical ging in oktober 2017 in première in het National Theatre, Washington, DC en ging in april 2018 in première op Broadway in het August Wilson Theatre. Vanwege de COVID-19-pandemie speelde de show op 11 maart 2020 zijn laatste optreden op Broadway.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...