Trailer voor Our Son met Billy Porter & Luke Evans

De officiële trailer is vrijgegeven voor Our Son, Vertical’s nieuwste familiedrama met in de hoofdrollen Emmy-winnaar Billy Porter en Luke Evans. De film zal op 8 december in de bioscoop verschijnen, gevolgd door de VOD-release op 15 december.

De video introduceert Gabriel en Nicky, een getrouwd stel dat een jonge zoon heeft genaamd Owen. Hun familie maakt een moeilijke tijd door nadat Gabriel besluit van Nicky te scheiden, wat uiteindelijk leidt tot een voogdijstrijd. De trailer belicht de uitdagingen die ze zullen doormaken terwijl ze door hun nieuwe gezinsdynamiek navigeren. Bekijk de trailer hieronder.

Our Son

In de film woont Nicky, een boekenuitgever die toegewijd is aan zijn werk, samen met zijn echtgenoot Gabriel, een voormalig acteur en thuisblijvende vader, en hun achtjarige zoon Owen. Gabriel houdt meer van Owen dan wat dan ook; Nicky houdt meer dan wat dan ook van Gabriel. Ondanks de schijn is Gabriel al een tijdje ontevreden over hun huwelijk en vraagt ​​hij een echtscheiding aan, wat leidt tot een strijd om de voogdij die hen beiden dwingt de veranderende realiteit van hun liefde voor elkaar en voor hun zoon onder ogen te zien.

Our Son wordt geregisseerd door Bill Oliver (Jonathan) op basis van een scenario dat hij samen met Peter Nickowitz schreef. In de film zijn er rollen voor Billy PorterLuke Evans, Christopher Woodley, Robin Weigert, Andrew Rannells, Isaac Powell, Phylicia Rashad, Kate Burton, Francis Jue en Emily Donahoe. Het wordt geproduceerd door Fernando Loureiro en Eric Binns.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...