Trailer voor Outer Banks seizoen 3

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Outer Banks seizoen 3 (OBX 3). Het nieuwe seizoen zal op 23 februari 2023 verschijnen op de streamer. Bekijk hieronder de trailer.

Outer Banks seizoen 3 trailer

Outer Banks seizoen 3 trailer

Outer Banks is een verhaal over volwassen worden en volgt een hechte groep tieners (de Pogues) in het kustgebied van North Carolina. Als door een orkaan de electriciteit de hele zomer uitvalt, zet dit een reeks clandestiene gebeurtenissen in gang die de vrienden dwingen ingrijpende beslissingen te nemen. De zoektocht naar de vermiste vader van hun aanvoerder, verboden liefdes, een schattenjacht met hoge inzet en het uit de hand lopende conflict tussen de Pogues en hun rivalen zorgen voor een zomer vol mysterie en avontuur die ze nooit zullen vergeten.

In het tweede seizoen bevinden John B en Sarah zich nadat ze op de vlucht zijn geslagen op de Bahama’s, terwijl Kiara, Pope en JJ de situatie thuis flink zien escaleren. De jacht op de goudschat wordt echter voortgezet, hoewel nieuwe vrienden daarbij ook nieuwe vijanden met zich meebrengen.

De serie heeft rollen voor Chase Stokes als John B., Rudy Pankow als J.J., Jonathan Daviss als Pope, Madison Bailey als Kiara, Madelyn Cline als Sarah Cameron, Charles Esten als Ward Cameron, Austin North als Topper en Drew Starkey als Rafe Cameron. Elizabeth Mitchell en Carlacia Grant voegen zich als nieuwe personages bij de cast.

Outer Banks seizoen 3 is vanaf 23 februari 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...