Below Deck Down Under vanaf 6 maart in Nederland te zien bij FOX

De spin-off serie Below Deck Down Under zal vanaf 6 maart 2023 om 19:00 uur te zien zijn bij FOX Nederland.

Tegen de adembenemende achtergrond van de tropische Whitsunday-eilanden en het wereldberoemde Great Barrier Reef in het noordoosten van Australië, onderzoekt Below Deck Down Under de complexe, vaak explosieve dynamiek van de bemanning en een wisselende groep veeleisende chartergasten op M/Y Thalassa

Below Deck Down Under toont de boven-/benedenverdieping van een echt werkend superjacht. De lange uren en de hoge stress van het voldoen aan de wensen en behoeften van hun welgestelde gasten bovendeks, terwijl ze de spanning en het leven benedendeks navigeren, maken allemaal deel uit van het werk. Dit seizoen zullen duiken en onderwateravonturen plaatsvinden op enkele van de mooiste locaties ter wereld, dus de gebruikelijke vijfsterrenservice zal nog moeilijker zijn voor deze avontuurlijke zeilers die toegang zullen hebben tot een glamoureuze levensstijl en exotische voordelen die maar weinig mensen ooit zal ervaren.

Below Deck Down Under

Below Deck Down Under is een Australische reality-televisieserie die in première ging op 17 maart 2022. De show is de derde spin-off van Below Deck, na Mediterranean en Sailing Yacht. De serie beschrijft de levens van de bemanningsleden die werken en wonen aan boord van een meer dan 45 meter lang superjacht tijdens een charterseizoen in Australië, dat bestaat uit ongeveer zes weken filmen.

Below Deck is een Amerikaanse realityserie van Bravo die op 1 juli 2013 debuteerde. De reeks is ontwikkeld door Mark Cronin, Rebecca Taylor Henning & Doug Henning. Het bestaat voor nu totaal uit 10 seizoenen. Below Deck Mediterranean is een spin-off van Below Deck, die in première ging op 3 mei 2016. In 2019 kondigde Bravo een nieuwe spin-off aan, Below Deck Sailing Yacht. De show volgt een bemanning die aan boord van het zeiljacht Parsifal III, vaart terwijl ze chartergasten in Griekenland verzorgen. De spin-off-serie ging op 3 februari 2020 in première. In mei 2021 bestelde Peacock de nieuwe spin-off, Down Under. De serie volgde de boven- en benedenverdieping van een superjacht in Australië. De serie ging in première op 17 maart 2022.

Below Deck Down Under zal vanaf 6 maart 2023 om 19:00 uur te zien zijn bij FOX Nederland.

Afbeelding via NBC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: