Trailer voor Pain Hustlers met Chris Evans & Emily Blunt

De eerste teaser trailer van Pain Hustlers is uitgebracht, met een voorproefje van de aankomende Netflix-film onder leiding van Chris Evans en Emily Blunt. De film wordt op 20 oktober in geselecteerde bioscopen uitgebracht en op 27 oktober op Netflix. Bekijk hieronder de officiële teaser trailer van Pain Hustlers.

Pain Hustlers

Liza Drake (Emily Blunt) is een alleenstaande moeder die net haar baan heeft verloren en aan het einde van haar latijn zit. Een toevallige ontmoeting met farmaceutisch vertegenwoordiger Pete Brenner (Chris Evans) zet haar op een economisch, maar ethisch twijfelachtig pad, terwijl ze verstrikt raakt in een gevaarlijk afpersingsplan. De omgang met haar steeds losgeslagen baas (Andy Garcia), de verslechterende medische toestand van haar dochter (Chloe Coleman) en een groeiend besef van de verwoesting die het bedrijf veroorzaakt, dwingt Liza haar keuzes te onderzoeken. Pain Hustlers is een scherpe en onthullende blik op wat sommige mensen doen uit wanhoop en anderen uit hebzucht.

Pain Hustlers is geregisseerd door BAFTA-prijswinnaar David Yates en geproduceerd door Lawrence Gray. Met in de hoofdrollen Chris EvansEmily Blunt, Catherine O’Hara, Chloe Coleman, Jay Duplass, Brian d’Arcy James, Amit Shah, Aubrey Dollar, Willie Raysor, en Andy Garcia.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...