Trailer voor Paramount+ serie Wolf Pack met Sarah Michelle Gellar

De officiële trailer voor Paramount+’s aankomende bovennatuurlijke tienerdrama serie Wolf Pack is uitgebracht. Deze kun je hieronder bekijken. De serie heeft een hoofdrol voor Sarah Michelle Gellar en gaat op 26 januari 2023 in première op Paramount Plus. De verwachting is dat de reeks in Nederland op SkyShowtime zal verschijnen.

Wolf Pack serie

Wolf Pack Paramount Plus serie 

Gebaseerd op de boekenreeks van Edo Van Belkom, volgt Wolf Pack een tienerjongen en -meisje wiens leven voor altijd verandert wanneer een bosbrand in Californië een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen wakker schudt en het ertoe aanzet om een ​​verkeersopstopping onder de brandende heuvels aan te vallen. Gewond in de chaos, voelen de jongen en het meisje zich op onverklaarbare wijze aangetrokken tot elkaar en tot twee andere tieners die zestien jaar eerder door een parkwachter zijn geadopteerd na weer een mysterieuze bosbrand. Terwijl de volle maan opkomt, komen alle vier de tieners samen om het geheim te ontrafelen dat hen verbindt: de beet en het bloed van een weerwolf.

De Wolf Pack serie van Paramount+ is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Jeff Davis als onderdeel van zijn meerjarige deal met MTV Entertainment Studio.

De serie heeft rollen voor Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer) als Kristin Ramsey, Rodrigo Santoro (Westworld) als Garrett Briggs, Armani Jackson (Honor Society) als Everett, Bella Shepard (iCarly) als Blake, Chloe Rose Robertson (Wildflower) als Luna en Tyler Lawrence Gray (Our Town) als Harlan.

Naast Davis zijn Joe Genier, Mike Elliott en Karen Gorodetzky uitvoerend producerend voor Capital Arts, terwijl Jason Ensler, Sarah Michelle Gellar en Christian Taylor optreden als uitvoerende producenten.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...