Trailer voor Paramount+’s Fatal Attraction serie

Paramount+ heeft eindelijk de eerste trailer onthuld voor Fatal Attraction, de aankomende serie bewerking van de gelijknamige klassieke thriller uit 1987. Het zal vanaf 30 april 2023 te streamen zijn, met de eerste twee afleveringen.

In de trailer van Fatal Attraction zien we Alex Forrest van (Lizzy Caplan) en Dan Gallagher (Joshua Jackson) die een verboden affaire aangaan na een hartstochtelijke ontmoeting in de lift. Het benadrukt ook de ongemakkelijke spanning tijdens de eerste ontmoeting van Alex met Dan’s vrouw Beth Gallagher (Amanda Peet).

Fatal Attraction serie

De serie is een diepgaande heruitvinding van de klassieke psychoseksuele thriller en culturele hoeksteen uit de jaren 80. De nieuwe serie onderzoekt fatale aantrekkingskracht en de tijdloze thema’s van huwelijk en ontrouw, door de lens van moderne attitudes ten opzichte van sterke vrouwen, persoonlijkheidsstoornissen en gedwongen controle. Caplan schittert als een vrouw die na een korte affaire geobsedeerd raakt door haar minnaar.

De Fatal Attraction serie is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Alexandra Cunningham, die ook dienst doet als showrunner. Kevin J. Hynes, Darryl Frank en Justin Falvey zijn aangesteld als uitvoerend producent.

De cast bestaat uit namen als Lizzy Caplan, Joshua Jackson, Amanda Peet, Alyssa Jirrels, Toby Huss, Reno Wilson en Brian Goodman.

De originele film werd geregisseerd door Adrian Lyne en was gebaseerd op de korte film Diversion uit 1980. Het had hoofdrollen voor Michael Douglas, Glenn Close en Anne Archer. De film uit 1987 was niet alleen een kassucces, maar kreeg ook lovende kritieken met zes Oscar-nominaties, waaronder die voor Beste Film, Beste Regisseur, Beste Actrice voor Close en Beste Vrouwelijke Bijrol voor Archer.

Afbeelding via Paramount+

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...