Trailer voor Reacher seizoen 2

De eerste officiële trailer van Reacher seizoen 2 is hier en geeft een voorproefje van het volgende seizoen in de populaire Prime Video-serie die later dit jaar terugkeert. Bekijk de trailer hieronder.

De nieuwe trailer geeft een voorproefje van de rol van Alan Ritchson als de titulaire Jack Reacher, die eerder werd gespeeld door Tom Cruise in de Paramount-verfilmingen.

Reacher seizoen 2 trailer

Reacher is een zwerver, zonder telefoon en de meest noodzakelijke dingen terwijl hij door het land reist en het land verkent dat hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave in Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren Reacher op de plaats van het misdrijf te hebben geplaatst. Terwijl hij werkt om zijn onschuld te bewijzen, begint een diepgewortelde samenzwering te ontstaan, een die Reachers scherpe geest en keiharde vuisten nodig heeft om het hoofd te bieden. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde man uitgekozen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alan RitchsonMalcolm GoodwinWilla FitzgeraldChris Webster, Hugh Thompson, Harvey Guillén en Bruce McGill.

De reeks begint als verfilming van The Killing Floor, het in 1997 uitgebrachte eerste boek in de Reacher-reeks. Reacher is het onderwerp geweest van 24 romans geschreven door Child. Tom Cruise verscheen eerder als het personage in twee films. De eerste Jack Reacher-film, uitgebracht in 2012, verdiende wereldwijd bijna $220 miljoen en ontving overwegend positieve recensies, ondanks de aanvankelijke kritiek op Cruise’s casting. Het vervolg, Jack Reacher: Never Go Back, kwam vier jaar later uit en kon critici en het publiek niet overtuigen.

De serie is afkomstig van Nick Santora (Scorpion). Amazon Studios, Skydance Television en Paramount Television produceren de serie, hetzelfde trio dat eerder verscheen met de serie Tom Clancy’s Jack Ryan.

Reacher seizoen 2 is vanaf 15 december 2023 te streamen op Prime Video.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...