Wanneer verschijnt Good Trouble seizoen 5 deel 2 op Disney Plus Nederland

De trailer van Good Trouble seizoen 5 deel 2 bevestigt de terugkeer van de serie, die op dinsdag 2 januari verschijnt met nieuwe afleveringen op Freeform. Bekijk de trailer hieronder. De serie is in Nederland te zien op Disney Plus. Daar zijn nu de eerste 5 seizoenen te zien. Wanneer seizoen 5 deel 2 op Disney Plus te zien is, is nu nog niet bekend.

De serie volgt de twintigers van The Coterie in Los Angeles.Good Trouble seizoen 5 deel 2 op Disney Plus Nederland

Good Trouble is een spin-off van de serie The Fosters. Als Callie en Marianna naar Lost Angeles vertrekken om daar hun volwassen leven te beginnen, zijn hun wegen gescheiden maar toch verweven. Hun reis om de wereld te veranderen gaat gepaard met meer Good Trouble dan ze aankunnen.

Dit seizoen zullen de huisgenoten te maken krijgen met de zwaarste obstakels tot nu toe, omdat ze worden geconfronteerd met zich ontwikkelende relatie-uitdagingen en nieuwe carrièremogelijkheden. Door hoogte- en dieptepunten, romantiek en liefdesverdriet zal de crew van The Coterie op elkaar leunen terwijl ze door de volgende fase van volwassenheid navigeren.

In de serie zijn er rollen voor Cierra Ramirez, Zuri Adele, Sherry Cola, Bryan Craig, Emma Hunton, Tommy Martinez, Josh Pence en Booboo Stewart.

Actrice en uitvoerend producent Cierra Ramirez zal dit seizoen achter de camera verschijnen om haar regiedebuut te maken in een komende aflevering.

De film is uitvoerend geproduceerd door Joanna Johnson, Christine Sacani, Greg Gugliotta, Jennifer Lopez, Benny Medina, Elaine Goldsmith-Thomas en Cierra Ramirez. Johnson fungeert ook als showrunner.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...