Trailer voor serie The Clearing met Teresa Palmer

Hulu heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Clearing, het nog te verschijnen psychologische thrillerdrama met Teresa Palmer als een vrouw die haar demonen onder ogen moet zien om onschuldige kinderen te redden. De serie verschijnt op 24 mei 2023 in de Verenigde Staten met de eerste twee afleveringen. Daarna volgen er elke woensdag nieuwe afleveringen. In Nederland zal de serie op Disney Plus worden uitgezonden.

Bekijk de trailer van The Clearing hieronder.

The Clearing

Het is een emotionele en psychologische thriller die de nachtmerries volgt van een sekte en een vrouw die gedwongen wordt de demonen uit haar verleden onder ogen te zien om de ontvoering en dwang van onschuldige kinderen in de toekomst te stoppen. De serie graaft onder de huid en in de geest, waardoor de lijnen tussen verleden en heden, realiteit en nachtmerrie op een echt zenuwslopende manier vervagen.

The Clearing is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van J.P. Pomare, en gemaakt en geschreven door Elise McCredie en Matt Cameron. Het is geïnspireerd door de echte culten in Australië en de rest van de wereld. In de serie zijn er rollen voor Teresa Palmer (Warm Bodies), Miranda Otto (Chilling Adventures of Sabrina) en Guy Pearce (Mare of Easttown), Hazem Shammas (Safe Harbor), Mark Coles-Smith (Mystery Road), Kate Mulvany (The Twelve) en rijzende ster Julia Savage (Mr Inbetween).

De serie is geregisseerd door Jeffrey Walker en Grace Otto, en Osamah Sami is ook schrijver. Uitvoerende producenten zijn Walker, McCredit, Cameron, Elizabeth Bradley, Alexandra Cameron, Richard Finlayson en Jude Troy.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...