Chicago Fire seizoen 8 vanaf 9 mei op Net5

Chicago Fire seizoen 8 is vanaf 9 mei 2023 te zien op Net5. Het is een actiereeks waarin de levens van de helden van de Chicago Fire Departement centraal staan. Bekijk hieronder een trailer.

Chicago Fire seizoen 8

Chicago Fire is een dramaserie waarin de levens van de helden van de Chicago Fire Department centraal staan. Geen job is meer stressvoller, gevaarlijker en opwindender dan deze van de brandweermannen, de reddingsteams en het verplegend personeel van Chicago Firehouse 51. Zij zijn de doodgewone Amerikaanse helden, de moedige mannen en vrouwen die het gevaar opzoeken wanneer iedereen er van wegloopt. De enorme verantwoordelijkheden van hun baan eisen hun persoonlijke tol. Grote reputaties en opgeblazen ego’s in combinatie met de druk om te presteren en onmiddellijk de juiste beslissing te kunnen nemen, zorgen voor heel wat conflicten tussen de leden. Wanneer een tragedie een slachtoffer maakt binnen het team, wordt het team verscheurd door schuldgevoelens en verwijten.

Nu Captain Casey de leiding heeft over de brandweer en luitenant Severide de leiding heeft over het reddingsteam, staat de familie van Station 51 voor gevaarlijke nieuwe uitdagingen in seizoen 8 van deze dramaserie. In de laatste aflevering van seizoen 7 worden de helden ingeschakeld om arbeiders te redden die vastzitten in een brandende matrassenfabriek. Zullen de dapperste brandweerlieden van Chicago, met een ketel die op het punt staat te exploderen, het veilig redden voordat de hele buurt afbrokkelt?

In de dramaserie spelen onder meer Jesse Spencer, Taylor Kinney, Kara Killmer, David Eigenberg, Eamonn Walker, Joe Minoso, Christian Stolte, Miranda Rae Mayo, Alberto Rosende, Annie Ilonzeh.

Chicago Fire werd ontwikkeld door Michael Brandt en Derek Haas. Dick Wolf was de uitvoerend producent. De serie ging in première op 10 oktober 2012 en is zelfs zo succesvol dat er verschillende spin-offs kwamen als Chicago P.D. en Chicago Med.

Chicago Fire seizoen 8 is vanaf 9 mei om 22:20 uur te zien op Net5. Het elfde seizoen ging op 21 september 2022 in première in de VS. Een twaalfde seizoen is inmiddels ook al onderweg.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...