Trailer voor serie The Lost Flowers of Alice Hart met Sigourney Weaver & Alycia Debnam-Carey

Amazon Studios heeft de teaser trailer uitgebracht van The Lost Flowers of Alice Hart, de aankomende seriebewerking van de gelijknamige roman van Holly Ringland. Het gelimiteerde drama is te streamen vanaf 4 augustus, exclusief op Prime Video.

De video toont June Hart terwijl ze de enige voogd van haar kleindochter wordt nadat Alice haar ouders verliest bij een brand. Het toont ook de familiegeheimen die June voor Alice heeft verborgen, die er uiteindelijk achter zal komen naarmate ze ouder wordt.

Bekijk hieronder de The Lost Flowers of Alice Hart trailer.

The Lost Flowers of Alice Hart

The Lost Flowers of Alice Hart vertelt het meeslepende verhaal van het jonge meisje Alice Hart, wiens gewelddadige jeugd een donkere schaduw werpt over haar volwassen leven. Na een familietragedie waarbij ze zowel haar gewelddadige vader als geliefde moeder verliest in een mysterieuze brand, wordt de 9-jarige Alice meegenomen naar haar oma June op een bloemenkwekerij, waar ze ontdekt dat er geheimen zijn over haar en haar familieverleden.

Afgezet tegen het adembenemende, natuurlijke landschap van Australië, en met inheemse wilde bloemen en planten die een manier bieden om het onuitsprekelijke uit te drukken, beslaat dit boeiende familiedrama tientallen jaren, terwijl Alice groeit van een kind tot een vrouw. Haar reis is episch en visceraal, en bouwt op naar een emotionele climax als Alice merkt dat ze vecht voor haar leven tegen een man van wie ze houdt.

De zevendelige bewerking is uitvoerend geproduceerd en geschreven door showrunner Sarah Lambert, met Glendyn Ivin als regisseur. Naast Sigourney Weaver zijn er rollen voor Alycia Debnam-Carey, Asher Keddie, Leah Purcell, Frankie Adams, Alexander England, Charlie Vickers, Tilda Cobham-Hervey en Alyla Browne.

Uitvoerende producenten zijn Weaver, Ivin, Jodi Matterson, Bruna Papandrea, Steve Hutensky en Lucinda Reynolds, met Barbara Gibbs als producer. Kirsty Fisher en Kim Wilson zijn ook aan boord als schrijvers.

The Lost Flowers of Alice Hart gaat vrijdag 4 augustus in première met de eerste drie afleveringen op Prime Video, gevolgd door wekelijkse afleveringen daarna.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...