DC film Blue Beetle vanaf 17 augustus in de Nederlandse bioscoop

Warner Bros. heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor Blue Beetle, de aankomende superheldenfilm van DC Studios. De film moet op 17 augustus 2023 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

In de film speelt Xolo Maridueña de titelrol als zijn alter ego Jaime Reyes. Hij verkrijgt zijn krachten door middel van buitenaardse biotechnologie.

Blue Beetle bioscoop

Blue Beetle in de bioscoop

Recent afgestudeerde Jaime Reyes keert terug naar huis vol ambities voor zijn toekomst, alleen ontdekt hij dat thuis niet helemaal is zoals hij het achterliet. Terwijl hij zoekt naar zijn doel in de wereld, komt het noodlot tussenbeide wanneer Jaime onverwachts in het bezit komt van een oud overblijfsel van buitenaardse biotechnologie: de Scarab. Wanneer de Scarab plotseling Jaime kiest als zijn symbiotische host, krijgt hij een ongelooflijk harnas dat in staat is tot buitengewone en onvoorspelbare krachten, waardoor zijn lot voor altijd verandert als hij de superheld Blue Beetle wordt.

De film Blue Beetle is geregisseerd door Angel Manuel Soto (Charm City Kings) op basis van een scenario bewerkt door Gareth Dunnet-Alcocer (Miss Bala). Xolo Maridueña schittert in Warner Bros. Pictures en DC Films’ eerste stand-alone Latino-geleide superheldenfilm als Mexicaans-Amerikaanse tiener Jaime Reyes. Maridueña wordt vergezeld door Oscarwinnaar Susan Sarandon, Harvey Guillén (What We Do in the Shadows), de Braziliaanse ster Bruna Marquezine (Breaking Through) als Penny, en Belissa Escobedo (Sex Appeal, Hocus Pocus 2) als Milagro Reyes, George Lopez (The Spy Next Door) als Uncle Rudy, Adrianna Barraza (Babel) als Nana, Elpidia Carrillo (Predator) als Rocio en Damián Alcázar (Narcos) als Alberto.

Blue Beetle verschijnt 17 augustus 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...