Trailer voor serie Twisted Metal

Peacock heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende serie gebaseerd op de videogamefranchise Twisted Metal. Het onthulde ook de premièredatum van de show, namelijk op 27 juli op Peacock.

De trailer is vrij kort en laat zien hoe Anthony Mackie’s John Doe zijn wapen en zijn muziekafspeellijst laadt voordat het een breder beeld van de verwoeste wereld toont. Het eindigt dan met Sweet Tooth die een Joker-achtige lach laat horen.

Twisted Metal serie trailer

De serie is gebaseerd op een concept van Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick, die uitvoerend produceren. Het wordt geschreven door Cobra Kai-schrijver Michael Jonathan Smith, die ook als EP zal dienen. Andere uitvoerende producenten zijn Hermen Hulst van PlayStation Studios, Qizilbash en Carter Swan van PlayStation Productions, Jason Spire van Inspire Entertainment, Will Arnett en Marc Forman van Electric Avenue en Peter Principato van Artists First. Kitao Sakurai van Bad Trip zal ook uitvoerend produceren en een paar afleveringen regisseren. Stephanie Beatriz, Thomas Haden Church, Neve Campbell, Will Arnett en Samoa Joe zijn tot nu toe gecast.

Sony is naar verluidt ook bezig met het maken van een ander Twisted Metal spel en het wordt waarschijnlijk gepositioneerd om rond dezelfde tijd als de Peacock-serie uit te komen.

De serie Twisted Metal zal op 27 juli in première gaat in de Verenigde Staten op streamingdienst Peacock. In Nederland zal de reeks waarschijnlijk verschijnen op SkyShowtime. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen van elk een halfuur.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...